Your browser does not support JavaScript!

Είσοδος
   
background image background image background image
fulls

«The Voca People» δύο μουσικές παραστάσεις στο Θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου

Διεξαγωγή
Ημερ/νίες - ώρα 26/07/2014 - 27/07/2014 21:00
Τοποθεσία Θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου
Είσοδος 20 Ευρώ

VOCA PEOPLE

Έχετε δει ποτέ ορχήστρα χωρίς μουσικά όργανα? Οι 8 φιλικοί εξωγήινοι από τον πλανήτη Voca «προσγειώνονται» στο Θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου Μεελίνα Μερκούρη και μας κάνουν να ξεχάσουμε ό,τι ξέραμε για τη μουσική!                    

VOCA PEOPLE - Το νέο «διαγαλαξιακό» μουσικό θεατρικό φαινόμενο, που συνδυάζει φωνές, ήχους και τραγούδι ακαπέλα με τη σύγχρονη τέχνη του beat box, η οποία μιμείται τους ήχους μιας πλήρους ορχήστρας (ντραμς, τρομπέτες, κιθάρες κ.ά) χωρίς τη χρήση μουσικών οργάνων!

Μια αξέχαστη εμπειρία με πρωταγωνιστές τη μουσική ιδιοφυΐα και το χιούμορ!

Οι VOCA PEOPLE αποτελούνται από 8 ταλαντούχους μουσικούς – εξωγήινους: 3 εξωγήινες τραγουδίστριες (άλτο, μέτζο, σοπράνο), 3 εξωγήινους τραγουδιστές (μπάσος, βαρύτονος, τενόρος) και 2 εξωγήινους καλλιτέχνες του beat box.

Έρχονται στη Ρόδο και φέρνουν επί σκηνής καινούριες, «φρέσκιες» μουσικές ενορχηστρώσεις αποδίδοντας μοναδικά περισσότερα από 70 διάσημα χιτ, τραγούδια και μελωδίες όλων των εποχών.

Ποιοι είναι οι Voca People; Ο εμπνευστής και δημιουργός των Voca People είναι ο Lior Kalfo, πολυβραβευμένος comedian και σεναριογράφος που το 1995 συμμετείχε σε μία από τις δημοφιλέστερες κωμικές τηλεοπτικές σειρές του Ισραήλ, το «The Comedy Store». Συνθέτης, μουσικός διευθυντής και ενορχηστρωτής είναι ο Shai Fishman.

Οι εξωγήινοι-μουσικοί με τα ιδιαίτερα ταλέντα είναι οχτώ. 
Ο Beat On, καπετάνιος του διαστημόπλοιου «Vocalactica», λατρεύει τους Beatles και μπορεί να αναπαράγει με τη φωνή του κάθε γνωστό κρουστό όργανο. 
Ο Tubas είναι ο επικεφαλής βαρύτονος και μάγειρας του διαστημόπλοιου κι έχει ίνδαλμά του τον Λουτσιάνο Παβαρότι. Στις μουσικές-ερμηνευτικές ικανότητές του συμπεριλαμβάνεται η τούμπα, το μπάσο, το ακουστικό μπάσο και η γκάιντα. 
Η Mezzo, στο ρόλο του ανιχνευτή της αποστολής, μιμείται κρουστά, κιθάρες και βιολιά και έχει κερδίσει με τη βελούδινη φωνή της το βραβείο Emiemotinaly-Musicaly-Impossibaly. Λάτρεψε τη Μέριλιν Μονρόε όταν τραγούδησε στον πρόεδρο Κένεντι για τα γενέθλιά του. 
Επικεφαλής τεχνικός και χειριστής του φορτιστή μουσικής ενέργειας του γαλαξιακού διαστημοπλοίου, ο Tenoro έχει κι αυτός μιμητικές ικανότητες. Μιμείται κιθάρες, κρουστά, σαξόφωνα και γκάιντες και η φωνή του χρησιμεύει και ως συναγερμός. Αγαπημένο του pop idol, η Britney Spears. 
Επικεφαλής μεταφραστής, αναπληρωτής καπετάνιος και μικρός αδελφός του Beat On, οScratcher τα καταφέρνει στα ντραμς, τα κρουστά, τα ηχητικά εφέ και έχει ξεχωρίσει για την εξαιρετική ικανότητά του στο scratchin'. Δεν είναι τυχαίο ότι ίνδαλμά του είναι ο διάσημος beat boxer Doug E. Fresh. 
Η Alta, γαλαξιακός βιολόγος και αγαπημένη σύζυγος του Tubas, είναι τραγουδίστρια άλτο, μιμείται κιθάρες και βιολιά και θα ήθελε να είναι το alter ego της Lady Gaga, μάλλον επειδή η μητέρα της που την εγκατέλειψε στα τέσσερά της ονομαζόταν Lady Lala. 
 Ο Bari-Tone είναι βαρύτονος, μιμείται κιθάρες, κρουστά, σαξόφωνα και γκάιντες καθώς και το μουσικό όργανο Altin Forest Horn από τον πλανήτη Πλούτωνα. Εκτελεί χρέη γυμναστή στο συγκρότημα, είναι ειδικός στο μουσικό και ψυχολογικό πόλεμο και δηλώνει φαν των Jackson Five. 
Τέλος, η μέτζο-σοπράνο Soprana, γιατρός του διαστημόπλοιου, μιμείται κρουστά, κιθάρες, τρομπέτες, γκάιντες και βιολιά και θαυμάζει την μπλε τραγουδίστρια της ταινίας «Το Πέμπτο Στοιχείο».

Προπώληση
1) Mickelo - Colorando 24 ώρες το εικοσιτετράωρο τηλ:22410- 36455
2) Black sheep (ex musicland) τηλ:22410-21282
3) Manuel τηλ:22410-28266
4) Παπαβασιλείου (πρώην Αφισσόραμα ) τηλ:22410-73017
5) Τάφρος Μπίλης κιν: 6978323518
6) Κεντρική πλατεία Κύπρου Κιόσκι
7) Ισραηλίτικη Κοινότητα Ρόδου 22410 73039

 

  • Είσοδος: 20€ Μέρος των εσόδων θα δοθεί σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.
  • Διοργάνωση: Ισραηλιτική Κοινότητα Ρόδου

 

EU
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης - Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης
ESPA