Your browser does not support JavaScript!

Είσοδος
   
background image background image background image
fulls
logo Ρόδος
ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Συνταγή για Πιταρούδια με Κρεμμύδι και Κύμινο

Συστατικά/Προετοιμασία:

 

8 ΜΕΡΙΔΕΣ ΜΕΖΕ

  • ½ φλιτζ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • ½ φλιτζ. αλεύρι σταρένιο ολικής άλεσης
  • Αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι, όσο θέλουμε
  • 1 ½ κ.γ. κύμινο σε σκόνη
  • 1 φλιτζ. χλιαρό νερό
  • 2 μεγάλα κρεμμύδια, ψιλοκομμένα ή τριμμένα
  • ελαιόλαδο για το τηγάνισμα

 

 

Οδηγίες/Περιγραφή:

 

  1. Αναμειγνύουμε τα αλεύρια, αλάτι, πιπέρι και το κύμινο σε ένα μέτριο μπολ. Προσθέτουμε το νερό και φτιάχνουμε έναν πυκνό χυλό. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια και ανακατεύουμε καλά.
  2. Ζεσταίνουμε περίπου 2 εκ. ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο, βαρύ τηγάνι. Ρίχνουμε δύο κουταλιές τη φορά από το μείγμα μέσα στο λάδι και τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να χρυσίσουν τα πιταρούδια, γυρίζοντάς τα μία φορά, για να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές. Βγάζουμε με μια τρυπητή κουτάλα, στραγγίζουμε σε απορροφητικό χαρτί και σερβίρουμε τα πιταρούδια ζεστά ή σε θερμοκρασία δωματίου.

 

 

 

 

 

Παρακαλούμε ακολουθείστε τον σύνδεσμο για περισσσότερες πληροφορίες.


Πηγή:

http://www.aegeancuisine.net/

add
Ημερολόγιο
Μάιος  2019
Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<< >>
Το Αιγαίο μου
EU
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης - Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης
ESPA